vrijdag 23 november 2012

Recept: gesmolten-kaasboterham - door Anouk


Eten, ik krijg er in ieder geval nooit genoeg van. Van chocolade tot een gewone boterham. Maar om nou elke dan een boterham met kaas te eten wordt niet meer lekker. Daarom heb ik voor jullie een soort eet-post gemaakt :)


Wat we gaan doen, is de saaie altijd het zelfde boterham met kaas lekker maken. Het is een soort tosti maar dan anders. Ik noem het de gesmolten-kaasboterham :)



Wat heb je nodig ?
- Boterhammen
- Kaas
- Boter
- Kruidenboter

Oke, om te beginnen leg je alvast de kruidenboter buiten de koelkast, dan wordt hij zo meteen iets smeerbaarder. (is dat een woord ??) Je smeert gewoon je boterham, je doet er een plakje kaas op en doe er dan kruidenboter overheen. Verwarm het tot de kaas helemaal gesmolten is, bij mij is dat ongeveer één minuutje. Als je wilt kun je er nu ook ketchup op doen. Smullen maar !





Tot Zondag !

xx Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten